Články

LKŽ Vrbno pod Pradědem: 15 let

Levicový klub žen ve Vrbně pod Pradědem oslavil 16. října 15 let své činnosti. Kromě členek LKŽ se těchto oslav zúčastnili členové MO KSČM a vzácní hosté, kteří s klubem dlouhodobě spolupracují.

Hosté se do kulturního střediska sjeli opravdu zdaleka. Potěšila nás účast předsedkyně Republikové rady LKŽ Květy Šlahúnkové i krajské koordinátorky Jiřiny Mlčákové. Jelikož se členky našeho klubu věnují dobrovolnické činnosti v místním Domově pro seniory, přišla nás pozdravit i paní ředitelka Kristína Strouhalová z této organizace.

Z dalších hostů to pak byl předseda OV KSČM Bruntál Dalibor Kaňák, zástupce Klubu českého pohraničí Josef Halabala a také zástupce vedení města Vrbna pod Pradědem.

Součástí tohoto setkání bylo zhodnocení naší patnáctileté činnosti. S poděkováním za činnost a působení v našem městě pak vystoupili někteří hosté. Připili jsme si skleničkou šampaňského a přáli si mnoho sil do dalších let.

Nezapomněli jsme ani na naše členky, které v letošním roce oslaví své jubileum. K přání všeho nejlepšího obdržely i drobný dárek.

I když je čas neúprosný a roky přibývají, věříme, že se všichni budeme scházet i nadále a společně oslavíme další kulaté výročí.

Jana SOUDKOVÁ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *